FRI FRAGT VED KØB OVER 499 DKK

Kundesupport

Batik bambus leggings i gran grøn

Small

399,00 kr.

Lækre batik bambus leggings i gran grøn med en helt unik komfort og blødhed.

OBS!

Disse grønne leggings er en størrelse mindre end normal størrelse. Så hvis du bruger medium, vil du vælge large.

Størrelses guide dame

Antal
1
Tilføj til kurv

Helt vildt lækre batik bambus leggings til dig, der sætter pris på kvalitet, blødhed, komfort og en helt unik pasform. 


Om produktet


·      Materiale: 95% bambus viskose, 5% elastane.

·      Vores specialdesignede leggings er antibakterielle og åndebare, som mindsker sved og lugt. Desuden er de temperaturregulerende og tilpasser sig temperaturen, så den holder dig varm om vinteren og kølig om sommeren. 

·      Ekstremt bløde og komfortable.Praktisk info

 

·      Vi anbefaler at vaske ved max 40 grader.

·      Undgå strygning og brug af tørretumbler, så levetiden af tøjet ikke nedsættes.

·      Vi arbejder i øjeblikket på at få produceret flere farveudvalg. Hvis I har ønsker og gode idéer til nye farver, så kontakt os endelig. 
Alle materialer er produceret og skåret under sikre og ansvarlige faciliteter der skaber gode og trygge forhold for medarbejdere. Vi sikrer vores produkter skabes etisk - med mennesker og miljø i spidsen.

 

STØRRELSESGUIDE INSTRUKTION

 

·      Du finder størrelsesguiden under hvert produkt. Vores størrelsesguide matcher de forskellige produkter, så hvis en model er lille eller stor i størrelsen, ville dette også være afspejlet i størrelse guiden under det pågældende produkt. Vores størrelsesguide er baseret på EU størrelser, så du skal altid tage udgangspunkt i den størrelse du bruger normalt og sammenligne med vores størrelsesguide.

 

SÅDAN FINDER DU VORES STØRRELSESGUIDES: 

 

·      Under hvert produkt er en størrelse guide som matcher det specifikke produkt. Du åbner den ved at trykke på "Størrelsesguide" knappen.

·      Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig med dit valg. Skriv til info@bambooz.dk