FRI FRAGT VED KØB OVER 499 DKK

Kundesupport

Bambus trusse KOMFI i Beige

XL

120,00 kr.

Vores bambus Komfy trusser er super bløde og har en ekstrem god pasform, så du kan føle dig komfortabel og frisk hele dagen.

Størrelses guide dame

OBS! KOMFI trusserne er lidt større i størrelserne og derfor anbefales det, at vælge den mindste størrelse, hvis du svinger mellem to størrelser.


Antal
1
Tilføj til kurv

Vores bambus Komfy trusser er super bløde og har en ekstrem god pasform, så du kan føle dig komfortabel og frisk hele dagen.


Om produktet

·      Materiale: 95% bambus viskose, 5% elastane.

·      Vores specialdesignede trusser er antibakterielle og åndebare, som mindsker sved og lugt. Desuden er de temperaturregulerende og tilpasser sig temperaturen, så den holder dig varm om vinteren og kølig om sommeren. 

·      Ekstremt bløde og komfortable.Praktisk info

 

·      Vi anbefaler at vaske ved max 40 grader.

·      Undgå strygning og brug af tørretumbler, så levetiden af tøjet ikke nedsættes.

·      Vi arbejder i øjeblikket på at få produceret flere farveudvalg. Hvis I har ønsker og gode idéer til nye farver, så kontakt os endelig. 
Alle materialer er produceret og skåret under sikre og ansvarlige faciliteter der skaber gode og trygge forhold for medarbejdere. Vi sikrer vores produkter skabes etisk - med mennesker og miljø i spidsen.

 

STØRRELSESGUIDE INSTRUKTION

 

·      Du finder størrelsesguiden under hvert produkt. Vores størrelsesguide matcher de forskellige produkter, så hvis en model er lille eller stor i størrelsen, ville dette også være afspejlet i størrelse guiden under det pågældende produkt. Vores størrelsesguide er baseret på EU størrelser, så du skal altid tage udgangspunkt i den størrelse du bruger normalt og sammenligne med vores størrelsesguide.

 

SÅDAN FINDER DU VORES STØRRELSESGUIDES: 

 

·      Under hvert produkt er en størrelse guide som matcher det specifikke produkt. Du åbner den ved at trykke på "Størrelsesguide" knappen.

·      Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig med dit valg. Skriv til info@bambooz.dk