FRI FRAGT VED KØB OVER 499 DKK

Kundesupport

3pak - Bambooz klassisk sok i bambusfiber

Bambooz klassisk sok i bambusfiber, hvid, 3 par
Unisex & str. 36-40 samt 41-46
85% bambusviscose, 10% spandex
5% nylon

Udsalgspris til jeres kunder: 90,-/pakke


Forretningsmodel:

I sælger sokkerne for 90,- pr. pakke. til jeres kunder og beholder 45% af salget. Resten af varerene I ikke sælger sendes retur helt omkostningsfrit. I bliver kun faktureret for antal solgte pakker. Bestilles via samarbejde

Ultrabløde bambus strømper


Bambusfibrene er luftige, har et rundere tværsnit og så er de glatte i forhold til bomuld, hvilket er årsagen til, at de er så ultrabløde. Den ultrabløde kvalitet er helt uforglemmelig for fødderne og bliver stensikkert en ny favorit i strømpeskuffen.

Bambus er, som tekstilmateriale åndbart og har fugt og varmeregulerende egenskaber, som skaber dårlige forhold for bakterier. Bambus strømper har nemlig en positiv indvirkning på svedlugten.


Bambus strømper uden skadelig kemi


Bambus strømperne er STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificeret (1976-297 DTI), så du ikke skal bekymre dig om at have skadelige kemikalier så tæt på huden.


www.oeko-tex.com


Ekstra info: Hos BAMBOOZ har vi testet bambus strømperne internt med stor succes, hvor 9 ud af 10 forsøgskaniner har haft deres strømper på i 10 eller flere dage uden at vaske strømperne - uden lugtgener. Ja det var lidt grænseoverskridende og vi anbefaler selvfølgelig at vaske strømperne når de er beskidte… men vi måtte jo prøve om vi kunne lave ”sure tæer”.


Vi glæder os til samarbejdet.


De bedste hilsner


BAMBOOZ DENMARK