FRI FRAGT VED KØB OVER 499 DKK

Kundesupport

Hvad er fordelene ved bambus og bambusstof?

Miljøfordele

Forhindrer jorderosion: Bambus kan vokse i al slags jord, hvilket gør det til en let afgrøde at dyrke. Bambus stabiliserer jorden med dets omfattende rodsystem, som forhindrer jorderosion, vandafstrømning og opretholder flodbredder. Bambus forbedrer jordens sundhed ved at udskille overskydende nitrogen.

Vandbesparende: Bambus er i stand til at vokse med meget lidt vand og kræver derfor ingen kunstvanding i modsætning til bomuld.

Igen pesticider: Bambus har ingen naturlige skadedyr, hvilket betyder, at der ikke anvendes pesticider til vækst. Desuden bliver jorden mere frugtbar gennem de forgrennede struktur i bambusrødderne.

Bæredygtighed: Bambus vokser ekstremt hurtigt og er den hurtigst voksende plante på jorden. De vokser op til 30 cm i døgnet. Man har endda observeret en bambusplante der voksede 121 cm på 24 timer. Denne vækstrate og det faktum, at den kan etablere sig i fjendtlige klimaer, gør den meget bæredygtig.

Fjerner drivhusgasser: Undersøgelser har vist, at den tilsvarende mængde bambus optager mere kuldioxid fra atmosfæren og producerer 35 procent mere ilt end træer.

Behageligt og blødt: Bambusfibre er naturlige bløde ned til kernen i selve strukturen. Bambusfibre er lange, glatte og afrundet. Lænden af hver bambusfiber betyder at den har færre ender, hvilket er en vigtig faktor i ethvert materiales blødhed. Glatheden af hver bambusfiber er en anden faktor i materialets blødhed. De afrundede ender af bambusfibre gør det også blødere i modsætning til ru og spidse ender som findes i mange andre tekstiler.

Fordele ved bambusstof:

  • Antibakterielt - holder dig lugtfri
  • Føles friskt
  • Meget svedabsorberende ( trækker fugt fra hud og holder dig tør )
  • Isolerende - Holder dig køligere om sommeren og varmere om vinteren
  • Ekstrem blødt stof
  • Naturlig UV-beskyttende 
  • Allergivenligt - Naturlig bambus forårsager ikke allergiske reaktioner og er mild mod huden
  • Bæredygtigt produkt 
  • Ekstrem åndebart

Alle vores produkter er designet i Danmark og ansvarligt fremstillet i Kina og udvalgte områder rundt om i verdenen. Vores produkter er syet i sikre og ansvarlige faciliteter, der sikrer gode og trygge rammer for medarbejdere. Vi sikrer vores produkter skabes etisk - med mennesker og miljø i spidsen.

Derudover overproducerer vi aldrig og derfor kan der forekomme udsolgte varer. Skriv endelig hvis I har et ønske om nye farver eller produkter, så kan vi prøve at imødekomme det, hvis der er efterspørgsel.